HU | EN Látássérült nézet Normál nézet
 
Bodrogolaszi    
 
Kenézlõ    
 
Olaszliszka    
 
Sárazsadány    
 
Szegi    
 
Vajdácska    
 
Vámosújfalu    
 
 
ZÖLD KÖR    
 
ÉLETFA    

Tegyünk együtt természeti örökségünk megőrzéséért. Várjuk a Bodrog mentén élők köréből azok jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának természetvédelemi tevékenységeinkhez önkéntesként! A természet komplex biológiai sokféleségének védelme érdekében alapvetően a fogyasztói társadalom pazarló életvitelének megváltoztatásával tehetnénk a legtöbbet. Manapság ebből a pazarló életvitelből kifolyólag hatalmas mennyiségű, nem kívánatos, úgynevezett (kommunális) hulladék kerül ki környezetünkbe, melyek erősen megváltoztatják a tájképet és az élőhelyek elsődleges jellegét.

Önkéntes tevékenységeinkkel elsősorban ezeket a vadlerakókat kívánjuk fölszámolni, e mellett figyelmet fordítva a térség természeti értékeinek mind behatóbb megismertetésére a csatlakozók körében!

Az önkéntes tevékenységek során a szükséges eszközöket, munkavédelmi felszereléseket és alkalmanként ellátást és a személyszállítást a Zöld Kör biztosítja.

 

Önkéntesnek az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelentkezhetsz:

ZÖLD KÖR

Postacím: 3943 Bodrogolaszi, Brádafalva utca 31-33. (vízitúrabázis)

E-mail: " target="_blank">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,  , Telefon: 06 (20) 527-8602 (Szabó Antal programvezető)

A térség természeti értékeiről bővebben: www.feketegolyak.hu

 

 

 


Természetvédelmi önkéntes projektünk a Svájci-Magyar Együttműködési Program és a Magyar Természetvédők Szövetsége támogatásával valósul meg.

 

 

 

 


A weboldal a "Bodrog-menti felzárkóztató program" (TÁMOP 5.1.3-09/2-2010-0021) projekt keretében,
a SIMONINFO Multimédia és Oktatási Kft. kivitelezésében valósult meg.